(Kennis)ondernemer? Coach? Trainer? Maak pakkende titels en krijg meer lezers, volgers en klanten — even invullen en klaar ben je

(Kennis)ondernemer? Coach? Trainer? Maak pakkende titels en krijg meer lezers, volgers en klanten

“Dit is wat je VANDAAG allemaal krijgt”​

“Dit is wat je VANDAAG allemaal krijgt”​

R

27 formules voor pakkende titels — compleet met uitleg en voorbeelden zodat je snel en eenvoudig titels maakt. Met de bewezen titels kan je lezer niks anders dan je tekst induiken

R

Mini MasterClass titels en onderwerpregels — zodat je de finesses in je dna krijgt. En precies weet hoe je je lezer je tekst inkrijgt. Onthoud: titels trekken lezers aan… of stoten ze af (en dan heb je dus geen lezers)

R

Wat je vooral NIET moet doen in je titels —95% van alle ondernemers maakt deze fout, maar jij straks niet meer 🙂 Want je ontdekt precies hoe je voorkomt dat lezers meteen afhaken als ze je titel zien

R

Precies 1 euro per formule — wat koop je nog voor 1 euro dezer dagen? Maar eerlijk gezegd: je koopt natuurlijk geen formules. Je ‘koopt’ meer mensen die je boodschap lezen…

R

Levenslang van jou — Goed nieuws: elke formule blijft de rest van je leven jouw eigendom

R

€ 50,- korting — je normale investering voor ‘Titels die Verleiden’ is € 77,-. En dat is een schijntje. Want voortaan maak je in een handomdraai zelf pakkende titels waarmee veel meer mensen je boodschap lezen. En nu dus dik 65% korting…

R

BONUS: Onweerstaanbare onderwerpregels — goed idee: ga mailen (veel en vaak). Zorg wel dat je mails worden geopend. Een slimme onderwerpregel helpt je daarbij. Je krijgt 11 formules voor onweerstaanbare onderwerpregels: even invullen en klaar.

Totale waarde € 134,-

Nu voor € 77,- slechts 27 euro

Waarom zou je Peter geloven?

 

Peter is professioneel copywriter sinds 1988. Werkte voor de grote merken van Nederland en ver daarbuiten.

Richt zich sinds 2015 100% op ondernemers. Want ondernemers hebben de ‘drive’. Ondernemers zijn in staat de wereld een beetje mooier te maken. In elk geval de wereld van hun klanten 😉

Deelt in ‘Titels die Verleiden’ 27 formules waarmee je zelf in een handomdraai pakkende titels maakt. Bovendien maakt Peter je deelgenoot van een paar winstgevende copywritersgeheimen.

Meer lezers = je boodschap komt bij meer mensen aan = meer volgers = meer klanten

 

Wil je woorden voor je laten werken? Dat begint allemaal met een pakkende titel boven je teksten. Kijk maar even naar deze ondernemers:

“Dankzij Peter snap ik diepgaand de essentie van verleiden met woorden. Hij neemt je stapje voor stapje mee op reis. En bij elke stap krijg je echt even een aha moment. Hierdoor is de brug tussen theorie en praktijk gemakkelijk te vinden.”

Frank Los
Verhelderaar franklos.nl

“Voor mij was het online programma van Peter een bijzondere eye-opener. Super veel waarde en nazorg voor een zeer bescheiden prijs. Een absolute aanrader.”

Ghio Coste
Webconsultant Ghio Webservices

€ 77,- slechts 27 euro

Klik NU voor € 50,- korting

Heb je nog vragen?

Hoe weet ik nou welke formule ik het beste kan gebruiken?

Bij elke formule krijg je een overzicht voor welke situaties die titel het meest geschikt is. Bovendien krijg je bij elke titelformule een toelichting over de werking ervan; wat doet dit in het brein van je lezer? Hoe zorgt het ervoor dat je lezer ook echt verder wil in je tekst?

Dat maakt de keuze makkelijk.

Kost het maken van een pakkende titel veel tijd?

Nee. Misschien alleen de eerst keer dat je met een formule aan de slag gaat. Maar als je de stappen volgt (ook uit de mini MasterClass) dan is elke formule in principe een fluitje van een cent.

Het is heel veel formule voor heel weinig geld: klopt dat wel?

Nee, dat klopt natuurlijk van geen kant. Normaal betaal je dan ook € 50,- meer voor ‘Titels die Verleiden’. Maar mazzeltje voor jou: dit is een eenmalig aanbod (en je krijgt er ook nog eens een dikke vette bonus bij).

Zodat je voordelig kennismaakt met de manier waarop ik werk.

Kan ik er meteen mee aan de slag?

Yep. Klik op de button, reken af en je krijgt direct een mail met je toeganscodes.

Het is behoorlijk ‘instant’: in de formules staan lege plekken. Gewoon even invullen en klaar ben je. Je krijgt uitgebreide instructies hoe je dat invullen het beste doet.

Werkt het nou echt zo makkelijk?

Ja.

Ik kan natuurlijk niet zien wat jij ervan maakt, maar in principe zijn het invuloefeningen. Je hoeft alleen de ontbrekende woordjes in te vullen en je hebt een uitstekende titel.

Als je het eenmaal in je vingers hebt, kun je wat meer gaan spelen met woorden en gaandeweg je eigen stijl ontwikkelen.

Nu of nooit?

Ja, het is nu of nooit. Als je wegklikt is het voorbij en gaat dit aanbod definitief aan je neus voorbij.

Kan ik veilig betalen?

Ja, je betaling verloopt naar keuze via iDeal, BanContact of PayPal en is absoluut veilig.

Krijg ik een factuur?

Uiteraard! Dan kun je de btw verrekenen en je kunt de investering opvoeren als kosten. Scheelt de helft – als je een KvK-inschrijving en btw-nummer hebt.

Kan je de btw verleggen?

Ja: voor buitenlandse ondernemers met geldig btw-nummer wordt de btw verlegd (hou je btw-nummer bij de hand bij het afrekenen).

€ 77,- slechts 27 euro

Stap 1 voor toegang:

Vul hieronder even je naam en e-mail in:

Om de structuur te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacyverklaring. en dat we je regelmatig waardevolle mails sturen — je gaat akkoord bij het indienen van je gegevens.